Η Αγγλική K-tech προσφέρει λύσεις που κάνουν τη ζωή του αναβάτη πολύ πιο εύκολη, είτε είναι ερασιτέχνης,είτε αγωνιζόµενος, απολαµβάνοντας την οδήγηση.

    K-TECH

    Για περισσότερα από 20 χρόνια, η K-Tech έχει μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία σε παγκόσμια πρωταθλήματα αγώνων δρόμου και μοτοκρός, εξελισσόμενη διαρκώς και παρέχοντας προϊόντα που κερδίζουν πρωταθλήματα.
    Η αποθήκη κεντρικής Ευρώπης της K-Tech Suspension είναι επιφορτισμένη με την προμήθεια του διεθνούς δικτύου αντιπροσώπων τους, την ώρα που μια ειδική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιάζει συνεχώς νέα και καινοτόμα προϊόντα, ενώ το κέντρο εκπαίδευσης διασφαλίζει ότι όλοι οι συνεργάτες είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και αξιοποιούνται στο έπακρο.

    Η πιστοποίηση ISO9001 σε συνδυασμό με την αφοσίωση, τη γνώση και το πάθος αποδεικνύουν τους λόγους για τους οποίους η K-Tech μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της αναρτήσεις κορυφαίου επιπέδου. Το όνομα K-tech ήταν πάντα συνώνυμο με τους Βρετανικούς αγώνες ταχύτητας. Η πιστή παραμονή στις αξίες και την κληρονομία είναι βασικός πυλώνας επιτυχίας για την επιτυχία της K-tech σε ολόκληρο τον κλάδο. Με πολλαπλές νίκες πρωταθλήματος σε αγώνες πίστας, endurο, motocross και αγώνες δρόμου, η φήμη της K-tech ως κατασκευαστής αναρτήσεων παγκόσμιας κλάσης συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Ο πλούτος της εμπειρίας που αποκτήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων μοτοσικλετών επέτρεψε στη K-tech να επεκταθεί και σε άλλες αγορές μοτοσυκλετών. Η αυξανόμενη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, εκτείνεται τώρα σε συστήματα ανάρτησης αυξημένης απόδοσης και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας για μια μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών δρόμου. Η γκάμα των προϊόντων ανάρτησης για μοτοσυκλέτες δρόμου προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να βελτιώσουν την εμπειρία οδήγησης, προσφέροντας καλύτερες προσαρμογές και ρυθμίσεις, επιτρέποντάς τους να βελτιώσουν το χειρισμό και την απόδοση της μοτοσυκλέτας τους ανάλογα με τις συνθήκες και το στυλ οδήγησης.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)